И просто използва създаденото влияние за да осребри тези контакти,

...
 И просто използва създаденото влияние за да осребри тези контакти,
Коментари Харесай

Адв. Петър Славов: Не знам какви са отношенията на Велимир Атанас...

 И просто употребява основаното въздействие с цел да осребри тези контакти, добавя той пред Нова телевизия.

 

Бившият основен прокурор се отнасяше с подигравка към случаи като Красьо Черния, Пепи Еврото и така нататък Сега се надявам да няма такова замитане още веднъж. Никой не беше чувал за Нотариуса в обществото преди. А те надали не са си създали специализация за неговите каузи и не са създали нищо до момента, разяснява той.

 

Според юрист Славов единият метод е тези хора да са конфигурирали свои хора в институциите, с цел да работят за тях.

 

 Да чакаме този Висш съдебен съвет да свърши работа е несериозно, дпълва той. Не би трябвало да има политически назначения във Висш съдебен съвет, счита юристът.

 

Ако няма ясни критерии в Народното събрание на тези шест индивида, които те ще избират, нищо няма да се промени, безапелационен беше Петър Славов.

 

Според юрист Петър Славов, не би трябвало да има подозрение, че Навални е бил погубен.

 

Ден -два преди гибелта му се появиха фотоси на Навални, той е беше с очевидно 20кг. надолу и очевидно по-стар. Но от време на време мъртвите отварят очите на живите, тъй че се надявам съветският народ да прогледне. Международната общественост подцени обстановката и като че ли никой не мислеше, че ще го убият. Както светът подцени обстановката с започването на войната в Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР